woensdag 6 augustus 2014

Paris, je t'aime! Deel 1

Al vijf keer in mijn leven ben ik naar Parijs geweest en nog verveelt het nooit. Ik houd van de taal, het eten, de architectuur, het nachtleven, de bezienswaardigheden, de idyllische straten, schattige met bloemen versierde balkonnetjes... Ik kan nog wel even doorgaan! Ik houd zelfs van de metro in Parijs. Tijdens mijn verblijf in Parijs, heb ik enorm veel foto's gemaakt. En nog steeds heb ik niet alles vastgelegd wat ik zou willen vastleggen. Misschien nóg maar eens terug dan?

Deze tekst zag ik bovenaan een 'hoge' trap bij Montmartre hangen. Funny! Alsof je meteen doodmoe bent na het lopen van honderd treden.
Overal prachtige bloemen en schattige restaurantjes!
Hoe leuk is dit?
Een molen tegenover het café Des deux moulins, waar een gedeelte van de film 'Amélie' is opgenomen.
Mintgroen met roze. Prachtige combinatie!
Voor Des deux moulins. Met een échte francaise op het terras.
Bovenstaande foto's zijn binnen in Café des deux Moulins gemaakt. Dat het even duidelijk is dat dit écht het café is waar Amélie is opgenomen, mocht je nog twijfelen... In het café zitten trouwens niet alleen maar toeristen, maar er komen ook gewoon Parijse bewoners, zoals de mannen op de onderste foto waar er één 'Le Monde' aan het lezen is. Dat maakt het café nét even iets leuker.

Binnenkort deel 2

1 opmerking:

  1. Wat een mooie foto's heb je gemaakt, ik zou echt een keer naar Parijs willen gaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Héél erg bedankt voor je reactie! ♥